Monday, May 12, 2008

Den lilla gamla damen med huckle

Ännu en dag på jobbet: En man försökte få mig att känna mig underlägsen och obildad nyss genom att använda ordet diskonteringavdrag i telefon, då våra priser inte föll honom i smaken. Nu är min fråga, är jag eller han i behov av hjärnceller? Jag är i vilket fall som helst i behov av lite ryck-på-axlarna-mentalitet. "Lilla gumman"-behandling får mig bindgalen, basta.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jag vet hur det känns :) Med mig är väl det då lilla gubben-mentalitet eller? I alla fall, rycka på axlarna-mentalitet får det vrickade samhället på plats igen:P vi ses!

10:27 pm  
Anonymous Anonymous said...

Stackas lilla gumman ;) Jo vem har inte fått möta det :P Tänkte bara visa dig en cover jag och en polare satt och gjorde igår :D Du får gärna marknadsföra den lite ifall du vill här på din populära blogg ;D

http://www.youtube.com/watch?v=PjMDNk_6GzY

12:19 am  
Anonymous Anonymous said...

Ska se TSOOL i sommar Elin!!! :D:D yehha!! och Timo! Kommer att bli en dundersommar!! :D

7:47 pm  
Anonymous Karolin said...

Eftersom att jag är ganska obildad så googlade jag nyss "diskonteringavdrag" det första resultatet som kom upp var din blogg!. Vad är diskontering?

4:10 pm  
Blogger elinlee said...

Karro: Diskontering har med räntesatser och sån skit att göra. Men i det här fallet var det nog bara ett ord han använde för att få mig att känna mig dum.

4:38 pm  

Post a Comment

<< Home